Ο Α.Σ. Ορφέας Λάρισας διοργανώνει γιορτή του τένις το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 στο καταπληκτικό Larissa Sports Center.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

-15:00 Αγώνας επίδειξης τένις.
Κωνσταντίνος Οικονομιδης – Αλέξανδρος Σιδερακος
-16:30 kids day με τον Κωνσταντίνο Οικονομιδη(οσα παιδιά έρθουν θα μπορούν να παίξουν τένις με τον πρωταθλητή.)
-DJ set σε όλη την διάρκεια του event.
-Σάββατο 10/12/2016
-5 ευρώ είσοδος
-Ελεύθερη είσοδος για τα παιδιά κάτω των 14 ετών.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ:

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Οικονομίδης, είμαι 39 ετών, γεννήθηκα και ζω στη Θεσσαλονίκη.
Ασχολούμαι επαγγελματικά με το τένις τα τελευταία 20 χρόνια. Ξεκίνησα τον αθλητισμό στην ηλικία των 6 ετών στον όμιλο αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης, με πολλές διακρίσεις σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις στην κατηγορία των juniors.
Από την ηλικία των 18 ετών ξεκίνησα την επαγγελματική μου σταδιοδρομία στα τουρνουά της ITF και της ATP. Κατά τη διάρκεια αυτής της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας έχω στεφτεί πολλές φορές πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδος στους άνδρες, έχω δεκαεπταετή συνεχή παρουσία με την Εθνική Ομάδα στο Davis Cup (παγκόσμιο πρωτάθλημα εθνικών ομάδων στο τέννις), με το καλύτερο ρεκόρ νικών/ηττών στην ιστορία της χώρας στον θεσμό. Έχω στην κατοχή μου δύο χρυσά μεσογειακά μετάλλια και ένα ασημένιο πανευρωπαϊκό σε συλλογικό επίπεδο. Έχω συμμετάσχει στην Ολυμπιάδα του 2004 σε μόνο και διπλό.
Έχω στεφτεί νικητής σε 18 τουρνουά Futures της ITF 10.000-15.000$ και 5 φορές νικητής Challenger της ATP 25.000-125.000$.
Τον Απρίλιο του 2006 ανακηρύχθηκα από τη διεθνή ομοσπονδία του τέννις (ΙΤF) παίκτης του μήνα σε παγκόσμιο επίπεδο, για το μεγαλύτερο σερί νικών (25) στα τουρνουά Futures της ITF. Το συγκεκριμένο ρεκόρ παραμένει μέχρι και σήμερα ένα από τα κορυφαία που έχουν σημειωθεί ποτέ στην ιστορία του θεσμού.
Έχω συμμετάσχει στο κυρίως ταμπλό σε όλα τα GRAND SLAM πλην του US OPEN, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή μου στον δεύτερο γύρο του ROLLAND GARROS, επίτευγμα που ακόμα και σήμερα είναι αξεπέραστο για έλληνα τενίστα.
Έχω συμμετάσχει στα περισσότερα τουρνουά της ATP tour, επιτυγχάνοντας την άνοδό μου στο Νο 112 της παγκόσμιας κατάταξης το 2007, θέση που είναι η καλύτερη στην ιστορία του αθλήματος στη χώρα.
Έχω αγωνισθεί με τους περισσότερους σύγχρονους κορυφαίους τενίστες του κόσμου με νίκες έναντι παικτών όπως NADAL, FERRER,TIPSAREVIC και άλλων.
Από το 2009 μέχρι και σήμερα ασχολούμαι με την προπονητική σε επαγγελματικό επίπεδο καλύπτοντας ένα εύρος παικτών όλων των ηλικιών. Είμαι κάτοχος διπλώματος προπονητικής της Γ.Γ.Α.